Barion Pixel A Poszter Display plakátállvány személyében új taggal bővült kínálatunk | Reklámeszköz.hu

A Poszter Display plakátállvány személyében új taggal bővült kínálatunk

2024. február 05.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Egy igen kedvező áron kapható plakátállvánnyal bővül eddig sem csekély kínálatunk. Az alábbi cikkben bemutatjuk az új termék tulajdonságait és előnyeit.

Az állvány egy egyszerűen összeállítható, alumínium zártszelvényből készült keretből és talpból áll. A zártszelvény keretre előre fel van rögzítve két darab hagyományos plakátkeret, így kicsomagolás után kizárólag a talpat kell rögzítenie, amihez a csomagban találja a csavarokat, kiegészítőket. A plakátkeretek hagyományos, kipattintható kerettechnikával készülnek, 20 mm széles alumínium profilból. Természetesen a víztiszta védőfólia, vagy előlap is a csomag része, így hosszú távon meg tudja óvni a behelyezett plakátokat. A plakátkeret mérete kétféle is lehet. A standard A1 (594 × 841 mm) papírméret mellett, dupla A1 méretben is rendelhető. A 2 × A1 esetében a rövidebbik oldalnál van „összeillesztve” a méret, így 594 × 1682 mm méretű plakátok befogadására képes a keret. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a grafika elkészítésekor, hogy a plakátkeret hozzávetőlegesen 10 mm széles sávot eltakar a plakát széléből, ezért lényeges információt nem érdemes a grafika szélére helyezni.

Az állvány kétféle színben is elérhető, így a hagyományos szürke (natúr alumínium) mellett, fekete színben is rendelkezésre áll. Sötétebb tónusú grafikákhoz vagy olyan helyszíneken, ahol a fekete exkluzív színt előnyösebb használni, mindenképp megfontolandó opció beszerzés előtt. A Poszter Display plakátállvány kizárólag kétoldalas kivitelben készül. Nettó súlya 6-9 Kg között van plakátmérettől függően, így könnyen mozgatható, áthelyezhető a helyiségen belül. Szállítása lapra szerelve történik, így egészen keskeny dobozban kapja kézhez a terméket.

A plakátállványok jellemzően nagy grafikai mérettel rendelkező plakáttartó termékek. Egy-, illetve kétoldalas kialakításban is rendelhetőek, és jellemzően legalább A1 méretű plakátkerettel vagy plakáttartóval vannak felszerelve. Bizonyos típusokra, például a Standard plakátállványra vagy a Standard info állványra kiadványtartó polcok is szerelhetőek. A totem típusok pedig jellemzően nagy méretű, nehéz talpakkal vannak felszerelve, hogy nagy stabilitást nyújtsanak. A súlyukból fakadóan a totemek nehezebben mozgatható reklámberendezések. A Trileg plakátállvány kissé kilóg a sorból, hiszen egy vagy kettő helyett három plakáttartóval van felszerelve, így térben elhelyezve, minden szögből jól látható a grafika.

Bármelyik plakátállvány mellett is dönt, minden esetben egy jó minőségű, igényesen kialakított reklámeszköz birtokosa lesz, mely hosszú időre biztosítja igényes megjelenését.