Barion Pixel Szalagos kordonoszlopok tulajdonságai | Reklámeszköz.hu

Szalagos kordonoszlopok tulajdonságai

2022. november 27.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Fontos különbségeket tapasztalhat, ha kordonoszlopokat szeretne vásárolni, mert a szalagos kordonok paraméterei között számos eltérés tapasztalható. Ezeket a tulajdonságot érdemes figyelembe venni, mielőtt leadjuk megrendelésünket. De pontosan mik ezek a részletek, melyekre figyelnünk kell? Cikkünkben erre a kérdésre igyekszünk választ adni.

A szalagos kordonoszlopok hosszú évek óta népszerű ügyfél irányító eszközök, mert kis helyet foglalnak, gyorsan bevethetők és használatuk nem követel szakértelmet. A piacon finoman szólva is rengeteg típus található, így számtalan magasságban, szalag hosszal, színnel rendelkező típust találhatunk. Így fontos, hogy felmérjük milyen tulajdonságok fontosak nekünk, mert később, ha ki szeretnénk egészíteni a kordon „flottánkat”, akkor kompatibilis eszközökre lesz szükségünk.

A Reklámeszköz.hu hosszú évek óta forgalmazza kordonoszlopait, így hosszú távon támaszkodhat kínálatunkra. Miért olyan fontos ez? A kordon típusok mind eltérő fogadóegységgel rendelkeznek, így kizárólag a velük kompatibilis kordont tudja összecsatlakoztatni:

  • A Standard kordonoszlopot és fali kordonszalagot már közel 10 éve forgalmazzuk.
  • A Economy kordonoszlop már 4 éve található meg kínálatunkban.
  • A Light kordonoszlop és fali kordonszalag a legújabb jövevény, nagyjából egy éve forgalmazzuk. A termék népszerűségének, valamit a megbízható beszállítónak köszönhetően hosszú távon kínálatunkban fog maradni.

Vegyük sorra, hogy ezeknek a kordon típusoknak milyen tulajdonságaik vannak!

Típus Súly Oszlop
magasság
Szerkezet
színe
Szalag színe Szalag
hossza
Info
tábla
Light
kordonoszlop
7,5 Kg 92 cm fekete, króm, fehér fekete, piros, kék, zöld, sárga, fehér (cserélhető szalagkazettákban) ~ 210 cm elérhető
Light
fali szalagház
0,25 Kg - fekete -
Economy
kordonoszlop
8 Kg 93 cm fekete, króm fekete 250 cm elérhető
Standard
kordonoszlop
11 Kg 103,5 cm fekete, króm fekete, piros, kék, zöld, sárga 270 cm elérhető
Standard
fali szalagház
0,4 Kg - fekete fekete -

Mint láthatja, az új generációs Light kordonrendszer sokkal több színvariációban rendelhető. A kordonoszlop színe nem csupán fekete vagy króm lehet, hanem akár fehér is. A szalagok színe is nagyobb választékot nyújt, ráadásul ebben az eszközben később is ki tudja cserélni a szalagkazettát. A Light kordonoszlopot és fali kordonszalagot fekete vagy piros szalagkazettával tudja megvásárolni, és ha ettől eltérő színt szeretne alkalmazni, akkor további kék, zöld, sárga és fehér színű szalagkazettákat is tud vásárolni hozzá. Nagyobb mennyiségű kordon vásárlása esetén kérjen egyedi árajánlatot értékesítő kollégáinktól, hogy ki tudja használni mennyiségi kedvezményeinket!

A kordonrendszerekről szóló, letölthető katalógusunkat itt találja.


Címkék: