Barion Pixel A tablet- és monitortartó állványok legfőbb tulajdonságai | Reklámeszköz.hu

A tablet- és monitortartó állványok legfőbb tulajdonságai

2022. január 13.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Manapság egyre több helyszínen használunk különböző elektromos eszközöket. Legyen szó táblagépekről, különböző monitorokról, esetleg TV készülékekről, ezek az eszközök egyre több üzletben és bemutatóteremben jelen vannak. Éppen ezért fontosak a minőségi tablet- és monitortartó állványok, amelyek lehetőséget adnak a cégek számára, hogy a készülékeket professzionális  és biztonságos módon ki lehessen helyezni. De vajon mit tudnak ezek az állványok és tartók? Cikkünkben részletesen megismerkedhet az említett tartószerkezetekkel. 

Elektromos eszközök az üzletekben, irodákban

Azzal bizonyára Ön is tisztában van, hogy a vásárlók az első pár másodpercben eldöntik, hogy az adott bolt vagy stand előtt megállnak vagy sem. A döntésben fontos szerepet játszik a stílusos figyelemfelkeltés. Az interaktív, dinamikus hirdetések előnyt élveznek a statikus, mozdulatlan hirdetésekkel szemben. Ilyenkor jöhetnek szóba a tablet- és monitortartó állványok, amelyeknek köszönhetően táblagépeket, monitorokat, TV-ket helyezhet kel stílusosan. Ezeket az eszközöket olyan tartalommal láthatja el, amik a modern technológiával és a megfelelő mondanivalóval együttesen hatékonyan gyarapítja az érdeklődők körét.

A termékek és szolgáltatások nem csak az online-, hanem az offline marketing eszközök világában is töretlenül fejlődnek. Az egyik sikeres újítás kétségkívül a táblagépek bevetése, amelyek nagy hatással bírnak egy-egy bemutatón. A 21. századi technológiának köszönhetően modern táblagépet helyezhet el a bemutatótermébe vagy kiállítási standján. Egy jól átgondolt alkalmazással, weboldallal, vagy videóval könnyen megszólíthatja leendő ügyfeleit és bevonhatja őket cége interaktív világába.

Tablet tartó állványok típusai

Tablet tartó állványokból kétféle méretet forgalmazunk, 10” illetve 13” colos tablethez való felfogatással. Mindegyikről elmondható, hogy kulccsal zárható, így megakadályozva a tablet eltulajdonítását. Valamint mindegyik dönthető fejrésszel rendelkezik. 

  • A Tablet tartó állvány egy földre állítható megoldás, mely nagyjából derék magaságban tartja a tabletet, és létezik belőle fix, illetve állítható magasságú típus is. 
  • Az asztali megoldás asztalra helyezhető talppal rendelkezik és kérhető előfúrással is, hogy ha le szeretné csavarozni a tartót. 
  • A fali tablet tartó rendelhető fehér, illetve fekete színű talprésszel is.

Monitor és TV tartó állványok típusai

A monitor és TV tartó állványok mind szabványos VESA felfogatással rendelkeznek, így minden kompatibilis kijelző rögzíthető rájuk. 

  • Kisebb, nagyjából 22” colos képernyőkhöz a monitor tartó állványt ajánljuk, mert egy kisebb monitor súlyához bőven elegendő teherbírással rendelkezik. Kétféle kiépítésben, fix és állítható lábbal is rendelhető. A fix magasságút nehezebb, az állítható magasságút pedig könnyebb monitorokhoz ajánljuk. Mindkét típus állítható dőlésszögű fejrésszel van ellátva.
  • Közepes, 43 - 55” colos, nem érintőfelületű képernyőkhöz ideális választás lehet a Black TV tartó állvány. A nagyméretű talp és a 45 Kg-os súly biztosítja stabilitását. Az állvány fekete színűre van porfestve.
  • Nagyméretű képernyőkhöz, jellemzően TV készülékekhez nagyobb teherbírású és nehezebb állványokat javaslunk. 32” és 56” colos képernyőméret között az állítható döntésű Infodesk állványt javasoljuk. Függőleges pozícióhoz pedig a Totem típus lesz a megfelelő választás. Mindkét típus stabilan tartja a kijelzőket, mert súlyuk eléri a 46 és 65 Kg-ot. A talprész is elég nagy ahhoz, hogy érintőkijelzőt is alkalmazni tudjon.

Ha képernyő tartóra van szüksége, keresse fel Szegedi Bernadett értékesítőinket, aki szaktanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére!

Megosztás: