Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Új kolléga érkezett – Benkovics Barbara, ügyfélszolgálati munkatárs

Június közepe óta egy mindig csinos és jókedvű hölggyel találkozhatnak elsőként szembe azok, akik a Reklámeszköz.hu bemutatótermébe lépnek. Ismerjék meg új, ügyfélszolgálatos munkatársunkat, Benkovics Barbarát!
 
- Kezdjük egy meglepő kéréssel: mesélj magadról!
- Sokféle munkahelyen dolgoztam már azt követően, hogy textilrajzoló, modelltervező asszisztensként végeztem. Voltam üzletvezető-helyettes egy fehérnemű boltban, és buliszervezőként is kipróbáltam magam. Jelenleg is tanulok, mégpedig dekoratőrnek. Hozzá kell tennem, hogy a dekoratőri munka és a reklámeszközök világa nem is áll távol egymástól, elég, ha csak a tervezésre, a kreativitásra utalok. Ezért is érdekelt a feladat, amire jelentkeztem.
- Pontosan mi a te munkád?
- A rendelések felvételét intézem, illetve az elkészült termékek átadását az ügyfeleknek. Természetesen a munkakörömbe tartozik az is, hogy megrendelőinkkel ismertessem, az egyes display eszközök között mi a különbség, és melyiket-miért érdemes választania. Emellett a recepciós szerepköre is az enyém.
- És hogy érzed magad a munkában?
- Jól, és tényleg nem csak azért mondom, mert kötelező, vagy mert udvarias akarok lenni. A Reklámeszköz.hu családias hangulata rögtön megfogott. A begyakorlás hetei alatt a munkatársaim türelmesek voltak velem, sőt gyakran megkérdezték azt is, hogy van-e valami, amiben segíthetnek nekem. Ez jó érzés volt.
 
 

 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék: