Új kolléga érkezett – Benkovics Barbara, ügyfélszolgálati munkatárs

2015. szeptember 18.

Értékelés

0
Még nincs értékelve

Június közepe óta egy mindig csinos és jókedvű hölggyel találkozhatnak elsőként szembe azok, akik a Reklámeszköz.hu bemutatótermébe lépnek. Ismerjék meg új, ügyfélszolgálatos munkatársunkat, Benkovics Barbarát!

- Kezdjük egy meglepő kéréssel: mesélj magadról!

- Sokféle munkahelyen dolgoztam már azt követően, hogy textilrajzoló, modelltervező asszisztensként végeztem. Voltam üzletvezető-helyettes egy fehérnemű boltban, és buliszervezőként is kipróbáltam magam. Jelenleg is tanulok, mégpedig dekoratőrnek. Hozzá kell tennem, hogy a dekoratőri munka és a reklámeszközök világa nem is áll távol egymástól, elég, ha csak a tervezésre, a kreativitásra utalok. Ezért is érdekelt a feladat, amire jelentkeztem.

- Pontosan mi a te munkád?

- A rendelések felvételét intézem, illetve az elkészült termékek átadását az ügyfeleknek. Természetesen a munkakörömbe tartozik az is, hogy megrendelőinkkel ismertessem, az egyes display eszközök között mi a különbség, és melyiket-miért érdemes választania. Emellett a recepciós szerepköre is az enyém.

- És hogy érzed magad a munkában?

- Jól, és tényleg nem csak azért mondom, mert kötelező, vagy mert udvarias akarok lenni. A Reklámeszköz.hu családias hangulata rögtön megfogott. A begyakorlás hetei alatt a munkatársaim türelmesek voltak velem, sőt gyakran megkérdezték azt is, hogy van-e valami, amiben segíthetnek nekem. Ez jó érzés volt.

Megosztás: