Barion Pixel Új tablet tartó állvány kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új tablet tartó állvány kínálatunkban

2022. június 01.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Örömmel számolunk be róla, hogy új, izgalmas tablet tartó állvánnyal bővült kínálatunk. Az eddig forgalmazott szürke színű állványok mellé most megérkezett a fekete színűre porfestett típus is. De a két állvány közötti eltérés nem merül ki pusztán azok színében. Az alábbi cikkben összehasonlítjuk a „régi” és az új állvány tulajdonságait.

Kezdjük a közös tulajdonságokkal

Minden tablet tartó zárható, háromkaros fejrésszel rendelkezik, így a tablet álló vagy fekvő pozícióban is rögzíthető. Ezt azért fontos kiemelni, mert előfordulhat, hogy a futtatni kívánt alkalmazás vagy weboldal megkövetelheti a horizontális pozíciót. A tablet tartó karok erős, rozsdamentes acélból készülnek, ezért nagyon erős szerkezetnek számítanak. A szerkezet hátulján található zárral rögzíthető a karok pozíciója, így megakadályozva a tablet eltulajdonítását. A beépített zárhoz 2 db kulcsot mellékelünk. A fejrész belseje, ami a tablettel érintkezik speciális szivacsbéléssel van ellátva azért, hogy a megfogatás következtében ne sérüljön, karcolódjon a tablet kerete. Fontos megjegyezni, hogy minden tablet tartó állvány beltéri eszköz.

 

Standard és teleszkópos tablet tartó állványok

Az eddig is forgalmazott tablet tartó állvány kétféle kiépítésben rendelhetőek. A standard típus fix, ~ 100 centiméteres magassággal rendelkezik, míg a teleszkópos típus magassága 74 és 133 cm között állítható. Fejrészük kétféle méretben is rendelhető 10”, illetve 13” colos készülékeket befogadva. További érdekes tulajdonságuk, hogy a tablet tartó fejrész egy gömbcsuklóval van ellátva, így a tablet a kívánt mértékben dönthető. Tulajdonképpen függőleges és vízszintes pozíció között állítható a képernyő dőlése, ezzel 90 fokban szabadon állítható megoldást kapunk. Az teleszkópos állvány oszlopa eloxált alumíniumból, a fix magasságú standard állvány oszlopa pedig szinterezet alumíniumból készül. A talprész felépítése mindkét állvány esetében ugyanaz, vagyis 5 mm vastag, 4 Kg súlyú színterezett acél talpról van szó, melynek alján 4 db kis méretű gumiláb biztosítja a stabilitást és védi a padlót a karcolásoktól.

 

Slim tablet tartó állvány

Térjünk is rá az újdonsült termékünkre, a Slim tablet tartó állványra, mely jól illeszkedik az eddig forgalmazott Slim termékek körébe. A talprész itt is nehéz acél lemezből készül mint más hasonló állványok esetében. De az oszlop – vékony alumínium profil helyett – egy viszonylag széles, hajlított acél lemezből készül. A matt feketére porfestett állvány igazán elegáns megjelenést biztosít használója számára. Az állvány fejrésze enyhén döntött és fix, így nem lehet a dőlésszöget állítani. A háromkaros tablet rögzítőelem kizárólag 10” colos tabletekkel kompatibilis. Az állványt teljesen összeszerelve, egy darabban szállítjuk. Az állvány teljes magassága 115 cm, szélessége és mélysége egységesen 30 cm.

 

Nagyobb mennyiség esetén lehetőség van egyedi színű fényezéssel rendelni. Ez utóbbi esetben kérjük az ajánlatkérésben adja meg a darabszámot és a RAL színkódot is.