Barion Pixel Ünnepelje a reklámeszköz.hu akcióival az üzletek kinyitását!  | Reklámeszköz.hu

Ünnepelje a reklámeszköz.hu akcióival az üzletek kinyitását! 

2021. április 07.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Bemutatótermünk, irodánk 2021.04.07. szerdától újra látogatható, és már alig várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk! Bemutatóterem, áruátadás, megrendelés felvétel: 9:00 – 15:00 óra között minden hétköznap.

Már nagyon vártuk, hogy a járvány adataiban javulást hozzon az elmúlt hetek kényszerszünete, amely sok vállalkozás és üzlet ideiglenes bezárásához vezetett. Az újra-nyitást segítendő szeretnénk a kis-, és középvállalkozásoknak segíteni professzionális eladáshelyi reklámeszközeinkkel, mellyel végre megszólíthatják a legfontosabb célközönséget: a helyben vásárlókat.

A sokak által várt alkalomra számos kültéri reklámeszköz akcióval kedveskedünk. A kedvezményes csomagokat úgy állítottuk össze, hogy abban bármilyen üzlettel rendelkező vállalkozás megtalálja a leghasznosabb kiegészítőket ahhoz, hogy minél több vásárlóhoz eljuttathassa cége reklámüzenetét.

Legyen szó ruházati boltról, utcafronti vagy bevásárlóközpontban elhelyezkedő üzletről vagy virágüzletről, a sikeres újranyitási reklámkampányok termékeinkkel gond nélkül lebonyolíthatóak.

Amennyiben érdeklik a kedvezményes csomagajánlatok, vegye fel a velünk a kapcsolatot, és értékesítő kollégáink segítenek a gördülékeny újraindításban!

…és ez még nem minden!
Készítsen fotót a megrendelt reklámeszközeiről az üzletében, és azt az üzlet pontos nevével, címével és pár soros bemutatójával közzétesszük Facebook oldalunkon!


Címkék: