Barion Pixel Üzletmenet módosítás 2021. március 8-tól | Reklámeszköz.hu

Üzletmenet módosítás 2021. március 8-tól

2021. március 04.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A friss kormányrendelet értelmében 2021. március 8-tól üzletmenetünkben a következő változtatásokat vezetjük be:

Irodánk és bemutatótermünk nem látogatható, a helyszíni vásárlásra nincs lehetőség. Megrendeléseket ebben az időszakban csak házhoz szállítással tudunk teljesíteni. A szállítással kapcsolatos lehetőségeket és esetleges költségeket minden megrendelésnél egyeztetjük megrendelőinkkel.

Március 8. után regisztrált megrendelések esetén az ingyenes szállítás költséghatárát nettó 30 000 forintra mérsékeljük. Ez azt jelenti, hogy a nettó 30 000 Ft feletti megrendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz a PannonXP futárszolgálat segítségével az alábbi feltételekkel:

  • A díjmentes szállítási ajánlatunk csak normál méretű csomagok feladására vonatkozik. Túlméretes csomagként feladható termékekre ingyenes szállítás akciónkat nem minden esetben tudjuk tartani! Ilyen megrendelésnél egyedi költségvonzata lehet a szállításnak, értékesítőink mindig egyeztetnek Önnel és a legoptimálisabb szállítási költségekkel kalkulálnak Önnek. Túlméretes szállítmánynak minősül bármely olyan csomag, melynek bármely mérete meghaladja a 120 × 60 × 70 cm-t, vagy egy csomag súlya meghaladja a 40 kg-t.
  • A díjmentes szállítást a PannonXP futárszolgálattal, országos gyűjtőfuvarral szervezzük, így a kézbesítés a feladást követő 1-3 munkanapban várható. Fel kell készülnie, hogy a következő két hétben a futárszolgálatok leterheltsége megnő, így csúszások adódhatnak. A csomag pontos kézbesítését (délelőtt-délután) nem tudjuk garantálni, de a feladás napján a futárszolgálat értesítést küld e-mailen, melyben a csomagszám alapján nyomon tudja követni a szállítmányt.
  • Bizonyos termékek esetében sajnos továbbra sem lehetséges vagy ajánlott a házhozszállítás, ugyanis azok terjedelme vagy súlya meghaladja a futárszolgálatok által kezelhető méreteket. Nem tudunk gyűjtőfuvarban feladni nagyobb mennyiségű vagy méretű műanyag vagy fém táblákat, 2 méternél szélesebb tekercseket, vagy olyan nagyméretű molinókat, melyeket a csomagoláshoz már nagyon kicsire kellene hajtogatnunk, hiszen ezek a termékek megsérülhetnek szállítás során. A prémium üveg előlapos vitrinek, nagyméretű totemoszlopokat sem tudja a gyűjtő futárszolgálat ilyen módon kézbesíteni biztonsággal, hiszen ezek nagy terjedelmű, nagy súlyú és törékeny termékek.
    * Ilyen típusú termékek esetén a webshopban a megrendelés leadásánál megjelenik a kiszállítás opciója az alapdíjakkal vagy ingyenes opcióval, melyet ki tud választani, de a megrendelések visszaigazolásánál értékesítőink tájékoztatni fogják a szállítási lehetőségekről.
  • A díjmentes szállításra vonatkozó ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Budapesten belül, illetve annak vonzáskörzetében továbbra is lehetőség van gyorsabb fuvarszervezésre az OBV (door to door) futárszolgálat segítségével, melynek költségei súly és terjedelem függőek. Díjainkról ezen az oldalon tájékozódhat. * Vidéki fuvarszervezés nagy terjedelmű, különleges, vagy törékeny termékek esetében a szállítás kalkulációja terjedelem, súly és távolságfüggő.

Köszönjük együttműködésüket, és kitartást kívánunk minden vállalkozónak!
A Reklámeszköz.hu csapata

Megosztás:


Címkék: