Barion Pixel Védjegyoltalom alá került a Reklámeszköz.hu logója | Reklámeszköz.hu

Védjegyoltalom alá került a Reklámeszköz.hu logója

2017. május 10.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Néhány hónapos várakozás után megkaptuk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától a hivatalos értesítést és a harmadik generációs logónk, a zöld alapon fehéren kirajzolódó pelikán 219 866-os számon védjegylajstromba került.

Tekintettel a reklámeszköz piacon jelenlevő gyártók eltérő színvonalú termékeire, ezért kifejezetten szerettük volna az általunk képviselt, kiváló minőségű termékeinket megkülönböztetni. Emiatt választottuk annak idején az iparági szokásoktól eltérő forma- és színvilágú kabalaállatot, a pelikánt és emiatt döntöttünk a védjegybejelentés mellett is. 

A védjegy az árujelzők egyik legfontosabb fajtája: az egyes áruk és szolgáltatások azonosítására, egymástól való megkülönböztetésére szolgáló jogi oltalom. Emellett a fogyasztók minél hatékonyabb tájékoztatására is szolgál, így reméljük, hogy a logónk most már minden ügyfelünk és partnerünk számára ismerős lesz!

Büszkén mondhatjuk, hogy a védjegy bejegyzésével a Reklámeszköz.hu már hivatalosan is megkülönböztető jellegre tett szert. Legnagyobb örömünkre Magyarországon egyre ismertebb a márkánk és egyre többen választanak minket, ez a lépés pedig egy újabb elismerés a reklámeszközök piacán tett erőfeszítéseinkért.