Barion Pixel Világító táblával a feltűnő információkért | Reklámeszköz.hu

Világító táblával a feltűnő információkért

2021. október 27.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző világító táblák, világító plakátkeretek, amik nemcsak a jól látható információkért, hanem az esztétikus megjelenésért is felelek. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően üzlete sokkal figyelemfelkeltőbb lehet, mint egy átlagos plakátkerettel. Az érdeklődők számára a márka is nagyobb benyomást kelt, hiszen sokkal profibb megjelenést biztosít egy világító reklám. De vajon milyen előnyei vannak ezek használatának? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a LED világítással ellátott plakátkereteket, totemoszlopokat és táblákat.

Miért olyan hasznos egy világító tábla?

A falra szerelhető keretek költséghatékony megoldások lehetnek, hiszen a minőség mellé feltűnő megjelenés társul. Az emberek általában ezeket veszi észre először a hagyományos táblákkal szemben, ezért akár kisebb méretben is feltűnőbb lehet mint a mellette lévő hagyományos tábla. Ez a reklámeszköz számos területen hódít, így találkozhatunk vele éttermek, bárok, kávézók előtt, bevásárlóközpontokban, de rokonaival még kiállításokon is. Mivel már messziről feltűnő a grafikája, így rendkívül hatékony módszer, hogy minél több embert elérjen.

A tartóssága és energiatakarékossága miatt alacsony fenntartási költségekkel kalkulálhat. A LED-ek élettartama nagyon magas, így egy  jó ideig biztosan a vállalat szolgálatában lesz. Emellett időjárásállóak és minőségi anyagból készülnek, ami hosszú élettartamot eredményez. Bár maga a beruházás drágább, mint például egy molinó esetében, azonban hosszabb távon jobban megtérül egy prémium világító tábla. A felszereléséhez érdemes szakember segítségét kérni, hiszen csak így lehet tartós és esztétikus az installáció.

Hogyan érdemes világító plakátkeretet választani?

Mielőtt kiválasztja a megfelelő világító táblát, érdemes átgondolni pár tényezőt. Figyelembe kell venni, hogy milyen távolságról kívánja megszólítani a látogatókat. Minél távolabb állnak az érdeklődők, annál nagyobb táblát érdemes választani, illetve a grafikai szerkesztésnél is oda kell figyelni a nagyobb betűméretre. Ha falra kívánja szerelni, akkor többféle egyoldalas tábla közül is választhat, de ha kétoldalas táblát szeretne, akkor a LED világító plakátkeret típusú termék vagy egy totemoszlop a megfelelő választás. Ugyanilyen fontos szempont, hogy beltéren vagy kültéren kívánja alkalmazni a táblát. A beltéri típusok olcsóbbak, a kültéri típusok viszont fel vannak készítve a változatos időjárási körülményekre.

Milyen típusokból válogathat?

Webáruházunkban a minőségi reklámeszközök között számos megoldással találkozhat. A standard méretekben kapható típusok igazán impozáns megjelentést tesznek lehetővé a cége számára. Ott van például az egyik  legsikeresebb Economy LED világító plakátkeret ami egyoldalas megjelenést biztosít kedvező áron. A  hagyományos LED világító plakátkeret pedig kétoldalas kivitelben is elérhető, de természetesen válogathat a rendkívül egyedi kétoldalas totemoszlopok közül is. Bármelyiket is választja, a plakátok pillanatok alatt kicserélhetőek benne, amihez szerszámokra se lesz szüksége. Ahogy a hagyományos keretek, úgy ezek is kipattintható kerettechnikával készülnek, kivéve a világító plakátvitrineket, mert ezek zárral ellátott típusok.

A kérdés tehát már csak annyi, hogy melyik típus is az Ön számára a legmegfelelőbb világító keret? Amennyiben nem tud választani, webáruházunkban rengeteg segítséget találhat, amivel a döntés is egyszerűbb lesz. 

Megosztás: