Barion Pixel Egészségügyi védőeszközök | Reklámeszköz.hu

Egészségügyi védőeszközök

2020. november 26.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Számos megoldást kínálunk üzleteknek, irodáknak, közintézményeknek, hogy biztosítani tudják munkavállalóik vagy ügyfeleik védelmét. Alábbiakban összeszedtük a legnépszerűbb egészségügyi védőeszközöket, járványügyi tájékoztató eszközöket, illetve néhány hasznos tanáccsal próbálunk segítségére lenni a választásban. Értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére további termékinformáció kapcsán, illetve legtöbb termékünkből mintadarabot is megtekinthet bemutatótermünkben, mely nyitvatartási időben maszkot viselve továbbra is látogatható.

Kordonoszlopok
Kínálatunkban szereplő valamennyi kordonoszlop beépített szalagkazettával rendelkezik, így használatra készek. Az oszlopok egymás mellé sorolhatóak, hiszen mindegyik kordonoszlopba szalagkazetta és fogadóegység is be van szerelve. Az elérhető leghosszabb szalagkazettánk 270 cm. Ennél hosszabb szalaggal nem érdemes kordonoszlopot használni, ugyanis azt már nagyon nehezen fogja visszahúzni a rugú, illetve kihúzva lehet hogy már megbillenti az oszlopokat egymás felé. Az alábbi kordonoszlopokat mind raktáron tartjuk.
Economy kordonoszlop - raktáron
Az egyik legnépszerűbb kordonoszlopunk amit króm és fekete színben is raktárról vásárolható meg. A 8 kg tömegű oszlopok remekül helyt állnak nagyobb tömeg irányításánál is. A beépített szalagkazetta 250 cm hosszan húzható ki, és a legnépszerűbb, leginkább a térbe illő fekete színben érhető el.
Standard fali kordonszalag - raktáron
Ha kicsi a hely, és nincs lehetőség kordonoszlop elhelyezéséhez, akkor ideális megoldás a fali kordonszalag, melynek szalagkazetta házát a fal egyik oldalára, a fogadóegységet (amibe a kordonszalag végét kell rögzíteni) a másik falra lehet szerelni. Fekete és króm színű házzal is elérhető, 270 cm hosszú szalaggal.
A teljes kordonoszlop kínálatunkat itt találja.

Kézfertőtlenítő adagoló állványok
Az egyik leghasznosabb járványügyi segédeszköz, melyet a bejáratokhoz kitéve megnöveljük vásárlóink bizalmát, és lehetőséget nyújtunk számukra a biztonságosabb vásárláshoz. Sok típus lehetőséget ad cserélhető plakát kihelyezésére, mellyel további hasznos információkat vagy reklámüzenetet helyezhetünk ki. A kézfertőtlenítő tartó állvánnyal saját tubusos kézfertőtlenítőnket használhatjuk, ez a legolcsóbb típus kínálatunkban, de automata kézfertőtlenítő (szenzoros érzékelővel) és hagyományos nyomókaros állványokkal is találkozhat termékpalettánkban.

Kézfertőtlenítő tartó állvány - raktáron
Kézfertőtlenítő állomás kialakításához hasznos állványok tájékoztató felülettel vagy a nélkül. Ez az állvány nem tartalmaz adagolót, csupán annak helye van kialakítva, így bármilyen típusú bolti adagolót belehelyezhet a bevált márkájával: gél állagú vagy folyékony típust.

Standard kézfertőtlenítő állvány - raktáron
Pumpás adagoló tartállyal szerelt, utántölthető kézfertőtlenítő állvány, melyre információs plakát is kihelyezhető.

A nagyméretű 1 literes tartályt forgalmától függően ritkábban kell majd utántöltenie. Az adagolókar ellenére a kézfertőtlenítő állvány teljesen stabil, hiszen nagy méretű nehéz acél lemeztalp biztosít extra-stabilitást.

Design kézfertőtlenítő állvány - rendelésre
Formatervezett állvány, melyre automata (érintésmentes) vagy manuális (nyomókaros) adagoló tartály van felszerelve. 

A szenzorokkal ellátott, automata kézfertőtlenítő állványokkal magasabb higiéniás biztonságot nyújthat vásárlóinak, hiszen érintés mentesen használhatják azokat.

Junior kézfertőtlenítő állvány - rendelésre
Óvodákba, iskolákba, játszóházakba ideális automata – azaz érintésmentes – kézfertőtlenítő adagoló állványok, melyek vidám színekben segítenek a gyerekeknek megtanítani a higiéniás szabályokat.
A teljes kézfertőtlenítő állvány kínálatunkat itt találja.

Plexi védőfalak, -paravánok
Pénztárakhoz kihelyezhető asztali plexi védőfalak, vagy kerekekkel ellátott áthelyezhető védőparavánok segítik a távolságtartást munkatársai vagy vásárlói között. Standard méretekben készített, európai gyártású plexi védőfalaink kedvező áron érhetőek el.

Plexi védőfal - raktáron
Szerelés nélkül installálható, könnyen tisztítható víztiszta plexi védőfal alul kivágással a pénztár üzemeltetéshez.

A plexi védőfalat mi is használjuk a Reitter Ferenc utcai bemutatótermünkben az áruátadó és pénztár részen. Az alsó kivágás kényelmes méretű a pénz visszaadáshoz és a szállítólevelek aláírásához is.

Gurulós plexi védőparaván - rendelésre
Kétféle méretben rendelhető térelválasztó védőparaván, mely kerekei miatt könnyen áthelyezhető, így ideális a változó forgalmú üzletekbe.

Fodrászatokba, szépségszalonokba ideális segédeszköz a vendégek elválasztásához, de akár éttermekbe is elhelyezhetőek, az asztalok közé.

A teljes plexi védőfal kínálatunkat itt találja.

Figyelmeztető matricák
Raktárrról azonnal elérhető, járványügyi tájékoztató és figyelmeztető nyomdai termékeink padlóra ragasztva, vagy bejárati ajtóra ragasztva kommunikálhatunk vásárlói felé. Nyomdaként cégünk természetesen egyedi igényeket is megvalósít, profi grafikus és nyomdai szakembereink állnak rendelkezésére projektjei megvalósításához!

Figyelmeztető matrica - raktáron
„Tartson távolságot!” vagy „Viseljen maszkot!” és „Mosson kezet!” öntapadó matricák, melyeket bejárati ajtókra, ügyfélvárókba is kihelyezhet.

A matricákat folyamatosan gyártjuk készletre, nem kell megrendelnie, így áruátvételnél akár személyesen is megvásárolhatóak bemutatótermünkben!

Figyelmeztető padlómatrica - raktáron
„Tartson távolságot!” és „Viseljen maszkot!” feliratú padlómatricák kihelyezésre készen.

A padlómatricák kihelyezése nem ördögtől való ebben a kis méretben. Tekintse meg videós segédanyagunkat a padlómatrica szakszerű kihelyezéséről!

Várakoztató táblák - raktáron
Kisebb formátumú (jellemzően A4 vagy A3 papírméretű) plakátok kihelyezésére alkalmas oszlopok, melyekkel napi szinten tájékoztathatjuk vásárlóinkat, illetve kijelölhetjük a várakozás helyét, vagy a haladás irányát. Számos várakoztató tábla típus azonnal, raktárról elérhető nálunk!
Plakátkeretek - raktáron

Falra csavarozható vagy ragasztható, illetve belógatható kétoldalas plakátkeretek széles kínálatát találja meg nálunk. A plakátkereteink alaptartozéka a plexi előlap, mely mögött a plakátja védve van, de pótolni is tudjuk azt, ha elveszne vagy megsérülne. A legnépszerűbb Standard plakátkeret eloxált alumínium profillal, szögletes vagy kerek sarkakkal állandó raktári termékünk.

Plakátvitrinek - rendelésre
Közintézményekben, társasházakban évek óta előszeretettel használt megoldás a folyton változó információ egyszerű és olcsó kihelyezésére. Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódítanak üzlethelyiségek utcafrontján is, hiszen kreatív plakát behelyezéssel akár cégtáblaként is funkcionálhatnak, illetve árlista kihelyezésre is remekül alkalmazhatóak éttermekben, fodrászatokban, szépségszalonokban...
Megállító táblák - raktáron
Nagyobb formátumú plakátok kültéri kihelyezéséhez használható „A” alakú megállító táblákkal is teljes körű tájékoztatást nyújthat, ráadásul a könnyen cserélhető plakátokkal későbbiekben reklámcélú üzenetet is közvetíthet vásárlóinak. Természetesen a megállító táblákat akár nyomtatással együtt is megrendelheti nálunk, gyors átfutással, és ingyenes grafikai ellenőrzéssel. A két legnépszerűbb típus raktárról elérhető!