Barion Pixel Figyelemre méltó típusokkal bővült vitrin kínálatunk | Reklámeszköz.hu

Figyelemre méltó típusokkal bővült vitrin kínálatunk

2022. november 23.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Eddig is rengeteg típus közül tudott választani, de mostantól még jobban igényeire szabhatja fali vitrinjeit. Több termékünk mostantól fekete színben is rendelhető, de további profilok is elérhetővé váltak. Az alábbi felsorolásban bemutatjuk fali vitrin szerkezeteink milyen új tulajdonságokkal rendelkeznek, és milyen opciók közül válogathat. 

 

Economy beltéri vitrinek

Az Economy beltéri vitrin a legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb vitrin típus. Nem véletlen, hiszen minőségi alumínium profil, ütésálló víztiszta polikarbonát (plexi) ajtó és kedvező ár társul hozzá. Az eddig forgalmazott szürke (natúr alumínium) szín mellett ezentúl fekete színben is elérhetővé vált. Az alap típus szürke kerettel és acél hátlappal rendelkezik, így mágnesekkel rögzítheti a lapokat benne. A parafabetétes típus furnér hátlemezzel készül, tulajdonképpen egy fa rétegelt lemezre van ragasztva a parafa felület. A szürke színű, acél hátlemezes verzió rendelhető B1 tűzvédelmi tanúsítvánnyal is, melyet az árlistában talál. És mint ahogy fentebb már említettük, fekete színű kerettel és acél hátlemezzel is elérhető a vitrin. Mérete egészen az 1 × A4 mérettől a 12 × A4 méretig terjed.

 

Menütartó kültéri vitrinek

A Menütartó kültéri vitrinek is jócskán kibővültek. Egyrészt itt is elérhetővé vált a fekete szín, de emellett már fejléc nélküli verzió is rendelkezésre áll. Mindegyik típus acél hátlemezzel rendelkezik, függetlenül attól, hogy melyik kiépítést választja. Az ajtaja ütésálló, víztiszta polikarbonátból készül, ami egy erős alumínium keretbe van foglalva. Szürke színből kizárólag fejléccel ellátott verzió rendelhető, de fekete színből fejléc nélkülit is talál webáruházunkban. Mindegyik típusra igaz, hogy rendelhető LED világítással is. A LED szalag a fejléc alatt van elhelyezve, a fejléc nélküli verzióban pedig a keret oldalain található a világítás. A fejléc felületét öntapadó fóliával tudjuk dekorálni, így még jobban kiemelheti a vitrinben található információkat. Mérete az 1 × A4 mérettől a 4 × A4 méretig terjed. A 2 × A4 méretből rendelhet álló és fekvő formátumú vitrint is.

 

Standard kültéri, beltéri vitrinek

A Standard kültéri, beltéri vitrin szintúgy rendelhetővé vált fekete színben, így akár fekete porfestéssel is rendelheti a vitrint. A hátlemez minden esetben acélból van, így táblafilccel írható, szárazon törölhető, és mágnesekkel rögzíthetőek a lapok. Az ajtaja ütésálló, víztiszta polikarbonátból készül, ami egy erős alumínium keretbe van foglalva a zárral együtt. Fedett kültéren, például egy féltető alatt is alkalmazható megoldás. A szürke színű verzióból B1 tűzvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező típus is rendelhető. Mérete egészen a 2 × A4 mérettől a 12 × A4 méretig terjed.

 

Economy kültéri vitrinek

Az Economy kültéri vitrin akár fedett kültéri helyszínen is alkalmazható megoldás. Az alap típus fém hátlemezzel rendelkezik, a parafabetéttel ellátott típus pedig műanyag hátlemezből készül és erre van felragasztva a parafa felület. A termékhez nincs LED vagy B1 opció, de ennek ellenére hódít kedvező árával. Mérete a 4 × A4 mérettől a 12 × A4 méretig terjed.

 

Tolóajtós beltéri vitrinek

A Tolóajtós beltéri vitrin további alumínium profilokkal bővült, így most már nem csak a standard 30 × 59 mm keresztmetszetű, hanem a slim 13,5 × 50 mm keresztmetszetű típus is választható. Mindkét profil szürke (natúr alumínium) színben rendelhető. A standard profilból készült vitrin fém hátlemezzel készül és B1 tűzvédelmi besorolással is rendelkezik (nehezen éghető, égéskésleltetéssel ellátott anyag, DIN4102). A slim profilból készült vitrin készülhet fém hátlemezzel vagy parafa betéttel, ami ebben az esetben a fém hátlemezre van ragasztva. A tolóajtók 4 mm vastag edzett biztonsági üvegből, ESG EN12150 szabványnak megfelelően készülnek. Szűk folyosókra vagy forgalmas helyekre ajánlott, mert nem akadályozza a forgalmat a nyitott ajtó. Mérete a 6 × A4 mérettől a 24 × A4 méretig terjed.

 

Prémium kültéri vitrinek

A Prémium kültéri vitrin kifejezetten kültéri felhasználásra kifejlesztett profilszerkezettel rendelkezik. Hátlemeze acélból készül, így mágnesekkel tudja rögzíteni a lapokat benne. A termék IP56 szabványnak megfelelően készül, így por és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból. Ajtaja speciális, edzett biztonsági üvegből készül (ESG EN12150). A prémium vitrin B1 tűzvédelmi besorolással is rendelkezik, így nehezen éghető, égéskésleltetéssel ellátott anyag (DIN4102). A prémium vitrint nem csupán falra tudja szerelni, hanem akár tartóoszloppal is ki lehet telepíteni. A tartóoszlopból lebetonozható és lecsavarozható típus is rendelkezésre áll. A Prémium vitrinek mérete a 4 × A4 mérettől a 27 × A4 méretig terjed.

A LED világítással ellátott típus nagyban hasonlít a hagyományos Prémium vitrinre, de azért van néhány markáns különbség. Ugyanabból az alumínium profilból készül, de a szerkezet felül ki van egészítve egy fejléccel, ami öntapadó fóliával dekorálható reklámfelületet biztosít. A LED világítás a fejléc alá van beszerelve, így a vitrinben lévő tartalmat felülről világítja meg. Fontos megjegyezni, hogy a Prémium kültéri LED vitrin nem rendelkezik B1 tűzbiztonsági besorolással!

Az Extra mély prémium vitrin, mint a nevéből is könnyen sejthető, olyan alumínium profilból készül, ami jóval nagyobb, 50 mm belső mélységet kölcsönöz a vitrinnek. Ezért azoknak ajánljuk, akik papírlapok helyett jóval vastagabb termékeket vagy árukat akarnak kihelyezni. Ennek a terméknek sincs B1 tűzbiztonsági besorolása, de minden méret gázrugós karral van felszerelve. Erre azért van szükség, mert az ajtó felfelé nyílik és igen nehéz lenne e nélkül működtetni. Szemben a „sima” és a LED prémium vitrinekkel, ez a termék nem IP56, hanem IP54 szabványnak megfelelően készül, így por és fröccsenő víz ellen védett minden irányból.

 

Menütartó vitrin állványok

A Menütartó vitrin állvány szürke és fekete színben is elérhető, de fontos megjegyezni, hogy a szürke színű fejléccel, a fekete színű pedig fejléc nélkül készül. LED világítás mindkét típusba szerelhető. A szürke színű, fejléces típusban a fejléc alatt van a világítás. A fekete színű, fejléc nélküli típusban pedig a keret oldalába van szerelve. A vitrin beltéren vagy fedett kültéri viszonyok között használható. Minden típus merev alumínium lábakon áll és porfestett acél talpakkal rendelkezi. Az acél talpakon kis méretű gumilábacskák biztosítják a stabilitást egyenetlen talajon is. A vitrin előlapja víztiszta, ütésálló polikarbonát lemez (plexi). A szerkezetek némi összeszerelést igényelnek, mert lapra szerelve érkeznek az alkatrészek a gyárból. Az összeszerelés nagyon egyszerű, nem tart tovább 10 percnél, és a szükséges szerszámokat is a csomagban találja. A vitrin 4 × A4 méretű.

 

Üvegvitrin szekrények

Üvegvitrin szekrényeket is forgalmazunk 40 × 40 cm és 80 × 40 cm alapterülettel. A vitrin szekrények egységesen 200 cm magasak. Az alumínium profilok minden típus esetében szürke (natúr alumínium) színűek. A 4 mm vastag, edzett biztonsági üveg ESG EN 12150 szabványnak megfelelően készül. Minden típus kérhető beépített LED világítással is. A nagyobb méretű vitrin szekrények rendelhetőek oldalsó vagy front oldali ajtóval is!


Címkék: