Barion Pixel Milyen asztalon használható reklámeszközök állnak rendelkezésre? | Reklámeszköz.hu

Milyen asztalon használható reklámeszközök állnak rendelkezésre?

2022. október 31.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Kínálatunkban számos olyan reklámeszköz van, amelyet asztalon tud használni, alkalmazni. De mik ezek az eszközök és mire használhatóak? Cikkünkben ezt a kérdést igyekszünk megválaszolni.

Az asztalon használható reklámeszközök olyan kis méretű reklámhordozók, melyekkel könnyen kommunikálhat azokkal az ügyfeleivel, akiket asztalhoz ültet vagy pult mellé hív. Az eszközök között van viszonylag nagy méretű reklámfelülettel ellátott típus, de olyan is, ami egészen kis méretű plakátok, szórólapok kihelyezésére alkalmas. Vegyük számba ezeket a termékeket!

Asztali roll-up
Sokaknak ismerős lehet a roll-up kifejezés. A hagyományos földön álló típusokhoz hasonlóan itt is egy rugós szerkezetben rejlik a nyomat. A reklámfelület A4 vagy A3 szabvány papírméret lehet. A nyomat ugyanaz a minőségi roll-up film, amit a hagyományos társainál már megszokhattak, és a szerkezet működése is teljesen megegyezik, csupán jóval kisebb méretű. A szerkezet szürke színű műanyagból készül és a profil végeit króm színű végzáró takarja el. A nyomat pedig fotóminőségű és egyoldalas.

Asztali zászló
Valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni ezt a hosszú évtizedek óta használatos reklámeszközt. Konferenciák, tárgyalótermek elengedhetetlen kelléke az asztali zászló. A zászlócska kétoldalas, szélei szépen le vannak varrva és számos formában rendelhető. Téglalap, háromszög, ötszög és pajzs formájú zászlókat is készítünk igény szerint. A téglalap alakú zászló rojttal is kérhető. A zászlókhoz megfelelő talpra is szükségünk lesz. Ezüst és arany színben pompázó fém tartók és fekete, fehér és bézs színű márvány talpú tartók is rendelhetőek. Minimális rendelési mennyiség 5 db!

Asztali plakátkeret
Ennek az asztali plakáttartó eszköznek számos pozitív tulajdonsága van. Esztétikus, vékony alumínium kerettel rendelkezik, kétoldalas reklámfelületet biztosít. A kis méretű talp alján kétoldalas ragasztócsík van, amivel oda tudja ragasztani a helyére a keretet. Abban az esetben érdemes erre az eszközre voksolni, ha gyakran változó információt szeretne kihelyezni, mert a plakátok cseréje néhány mozdulattal, pár másodperc alatt kivitelezhető. A plakátokat oldalról kell becsúsztatni. Ehhez egy vékony nút van kialakítva, amihez természetesen jár a gumiból készült tömítés is. A plakátokat antireflex védőfólia óvja a sérülésektől. A plakátok mérete szabvány A4 és A3 lehet, így irodai nyomtatóval is bármikor ki tudja nyomtatni az új reklámanyagot.

DeskWindo
Ez a praktikus plakáttartó megóvja az asztallapra helyezni kívánt plakátot, szórólapot. Tulajdonképpen egy műanyag tasakról beszélünk, ami igényes kerettel és strapabíró védőfóliával rendelkezik. A plakátok behelyezése rendkívül egyszerű, így bármikor, pillanatok alatt elvégezhető. Ha ezt az eszközt használja, akkor megspórolhatja az öntapadó fólia használatát. A plakátok mérete itt is szabvány A4 és A3 lehet.

Plexi-akril menütartók, szórólaptartók, névtáblák és névjegykártyatartók
Plexiből vagy más néven akril lemezből készült termékeink sokszor bizonyították, hogy rugalmasan alkalmazható és tartós megoldást jelentenek, ha szóróanyagot kell kihelyeznünk. A menütartók vagy laptokok egyetlen lapot rögzítenek. A döntött formátumú típusok egyoldalasak, a függőleges formátumúak kétoldalasak is lehetnek. Álló és fekvő típusok is elérhetőek, így igazán széles választékból lehet választani. A plakát mérete lehet A5, A4 és A3 is. A szórólaptartók 1-től egészen 4 rekeszig állnak rendelkezésre. Papírméretük lehet A5, A4 és LA4 is. A névjegykártyatartók 1, 4 és 8 rekesszel is rendelhetőek és 90 × 50 mm méretű névjegykártyák befogadására alkalmasak. Az asztali névtábla kétoldalas és háromféle méretben is rendelhető. A plexi áruemelő nagy hasznára lehet, ha esztétikusan kíván termékeket elhelyezni egy vitrinben.

Asztali krétatáblák
Ez a kis krétatábla termék roppant népszerű vendéglátóhelyeken, mert a napi ajánlatot vagy egy hirtelen kitalált akciót pillanatok alatt ki lehet vele írni. Az írható felület fekete színű és hagyományos krétafilccel lehet rá írni, amit később szárazon is le lehet törölni. Kétféle típust is forgalmazunk. Az egyszerűbb típus teljesen műanyagból készül, felülete döntött és négyféle méretben rendelhető. A másik, nagyobb típus fa kerettel van ellátva, aminek a színe lehet fekete, világos-, vagy sötétbarna. Ennek a felülete függőleges és ezért kétoldalas is egyben.

Asztali tablet tartó
Amennyiben rendelkezik tablettel vagy tervezi digitális kommunikációja fejlesztését, elengedhetetlen kelléke lesz ez a tablet tartó. Az eszköz nem csupán megtartja a tabletet a megfelelő magasságban és dőléssel, hanem biztonságosan is rögzíti a munkaállomáshoz. A tartó talpa kérhető előfúrással is, amennyiben azt fixen az asztalhoz vagy pulthoz kívánja rögzíteni. 10 és 13 col képátlójú tabletekhez alkalmazható és fekete színben kapható.