Barion Pixel Népszerű reklámeszközök kültéri rendezvényhez | Reklámeszköz.hu

Népszerű reklámeszközök kültéri rendezvényhez

2022. április 21.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Itt a jó idő. Hamarosan mindenkinek el kell gondolkodnia azon, hogy milyen reklámeszközöket kíván használni a kültéri rendezvények lebonyolításához. Kínálatunkban számos megoldás érhető el, melyek mind fel vannak készítve a kültéri események kihívásaira. De melyek ezek az eszközök és milyen speciális tulajdonsággal rendelkeznek? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ!

A kültéri eseményekhez olyan reklámeszközökre van szükség amik vízállóak, jól viselik szelesebb időjárást és e mellett természetesen könnyen összeszerelhető, könnyen szállítható megoldások. Az alábbi felsorolásban igyekszünk minden olyan eszközt számba venni, ami nemcsak alkalmas a kültéri felhasználásra, hanem praktikus és teljesíti az ügyfél oldali elvárásokat is.

Banner állványok

Egy kisebb méretű banner sok esetben megfelelő méretű reklámfelületet biztosít. Kültéri rendezvényekhez a kétféle banner állvány is rendelkezésre áll. Az egyik az X banner termékhez nagyon hasonló felépítésű, vízzel tölthető talppal rendelkező állvány, mely kedvező árfekvésével hódít. Összeszerelése nem bonyolultabb feladat mint egy beltéri X banner esetében, a hozzá tartozó nyomat pedig hagyományos PVC banner vagyis egy molinó, melynek négy sarkába egy-egy ringli van ütve. A nyomatot a 4 sarkánál rögzítve a szerkezet szépen megfeszíti a reklámfelületet. További előnye a szerkezetnek, hogy a nyomatot szabadon le lehet cserélni, ehhez nincs szükség dekoratőrre. Kétféle méretben: 60 × 160 és 80 × 180 cm méretben rendelhető, így ez egy kis méretű megoldásnak számít. Szállításhoz egy kis méretű, praktikus vászon hordtáska is a termék része. Az egyszerűség kedvéért ezt a terméket Kültéri banner állvány néven forgalmazzuk.

A másik elérhető kültéri banner állvány a Kültéri roll-up, mely nagyobb, 85 × 200 cm méretű reklámfelületet biztosít és e mellett még kétoldalas is. A két oldalon elhelyezkedő reklámfelületet akár külön-külön is használhatja, de a nyomatot kizárólag dekorációs műhelyünkben tudjuk kicserélni. A nyomat egy speciális, direkt roll-up állványokhoz kifejlesztett film, mely oldószeres nyomtatási technológiával készül, ezért UV és vízálló a felülete. Nincs vízzel tölthető talpa, de két nagyméretű lábbal rendelkezik, melyeket akár le is lehet cövekelni. Szállításához szintén tartozik egy minőségi, bélelt hordtáska, mely hosszában cipzáras, így nagyon könnyű művelet a csomagolás.

 

Strandzászlók

A különböző kialakítású zászlók már régóta a kültéri rendezvények meghatározó reklámeszközei. Ez abból fakad, hogy az alapanyag 100% poliészterből készül, és a nyomat UV, valamint vízálló. Mivel a zászlóanyag önmagában nehezen felhasználható egy rendezvényen, ezért lettek kifejlesztve a különböző zászló tartó szerkezetek. Legnépszerűbb típusuk a strandzászlók, mert nagyon egyszerűen összeállíthatók, feszesen tartják a reklámfelületet és mindig a szél irányába fordulnak. Rengeteg -féle formában és méretben lehet őket használni. Formájukat tekintve vannak csepp, uszony és téglalap alakú megoldások is. Méretüket tekintve is nagy a választék, a legkisebb típusok épphogy elérik az emberi magasságot 180 cm-es magasságukkal, de egészen 490 cm magasságig nyújtózkodhatunk, ami egészen lélegzetállító reklámfelületet biztosít. Az elhelyezéshez, rögzítéshez is számos talp típus érhető el, így betonra, füves földre, homokos talajra egyaránt létezik praktikus eszköz. Az egyik legnépszerűbb típus az Easy strandzászló, mert tartalmaz minden szükséges elemet, zászlórudat, talpat, ballasztot és egy praktikus hordtáskát is.

 

Kínáló pultok

A kínáló pultok legtöbb esetben nem kültéri reklámeszközök, de a teljesen vízálló típusok nyugodtan bevethetők kültéren is. Csupán arra kell figyelni, hogy ezek a pultok nagyon könnyű szerkezetek, ezért érdemes lesúlyozni őket némi szórólappal vagy más anyaggal. Tulajdonképpen csak bele kell pakolni némi súlyt a szerkezet belsejébe, de fontos észben tartani, hogy ettől még nem válik kültérivé a pult, nem szabad felügyelet nélkül hagyni, és szeles időjárási körülmények között le kell bontani a biztonság érdekében. Kétféle, teljesen műanyag kínáló pultot is forgalmazunk amikre kültéri öntapadó fóliával készítjük el a reklámfelületet, így az víz és UV álló is egyben. A kínáló pultok között a Műanyag kínáló pult és a Eco műanyag kínáló pult terméket keresse.

 

Megállító táblák

A megállító táblák szerves részét képezik az üzletek előtti területnek, mert igen költséghatékonyan csalogatják be az ügyfeleket. Összeállításunkba azért került bele ez az eszköz is, mert ez az egyik legismertebb kültéri tábla, mely összecsukható és akár egy kisebb autóval is könnyen szállítható. Szállításához sajnos nem áll rendelkezésre hordtáska, így ez az eszköz nem számít teljesen mobil megoldásnak, de szükség esetén könnyen bevethető.

 

Molinók

Ha rendelkezésünkre áll a rendezvényen egy kerítés, vagy más stabil szerkezet, akkor kézenfekvő kihasználni a kínálkozó lehetőséget. Mivel a molinó gyártási mérete szabadon választható, ezért pont olyan méretű darabot rendelhet ami tökéletesen passzol az elképzeléseihez. Rendezvény után leszerelve újra és újra felhasználhatja más helyszíneken is. A molinó anyagot tekercselve könnyen szállíthatja, rögzítését pedig a molinó szélén találgató ringlik (fém karikák) segítik, így egy marék kötözővel pillanatok alatt ki tudja feszíteni.

 

Reklámsátrak

Kültéri események során nem csak az esetleges esőtől kell megvédeni a kollégákat. Az UV sugárzás káros hatásai ellen is fel kell készülnünk, amit biztosíthat egy egyszerű napernyő is, de ha minőségi megjelenésre vágyik, akkor mindenképpen reklámsátorban gondolkodjon. A sátrak teljes textil felülete nyomtatható, így teljesen a cége arculatára szabható. Szerkezetük könnyű alumíniumból készül, és a pop-up rendszernek köszönhetően pillanatok alatt össze lehet állítani. Többféle méretben is forgalmazzuk, de akár össze is sorolhatóak a szerkezetek, így egészen nagy méretű sátrakat is ki lehet alakítani. A reklámsátor az egyik legjobb befektetés, ha rendszeresen kültéri rendezvényeken vesz részt!

 

Rendezvénybútorok

Szót érdemel még a rendezvény bútor kategória is, mert számtalan esetben kínálunk italt, ételt a látogatóknak amit kényelmesen szeretnének elfogyasztani. Erre kiváló minőségű, vízálló és egyben összecsukható asztalok és székek is rendelkezésre állnak. Szállításuk rendkívül egyszerű, mert összecsukott állapotban igen kis helyet foglalnak, míg a kinyitásuk néhány mozdulattal megoldható. Huzat nélkül is használhatóak, de ha igazán kellemes látványt szeretne elérni, akkor fehér és fekete színű huzattal teljesen elrejtheti az asztalok szerkezetét. Elérhető szögletes és kerek formájú, illetve bár asztal is ha állófogadást kíván lebonyolítani.

Megosztás: