Barion Pixel Pop-up sátor, reklámsátor – a stílusos megoldás | Reklámeszköz.hu

Pop-up sátor, reklámsátor – a stílusos megoldás

2021. november 04.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kültéri kitelepülésre készül? Szeretne egy olyan megoldást, amivel a cégét könnyedén és gyorsan beazonosíthatják? A pop-up sátrak, más néven a reklámsátrak remek megoldást nyújtanak, hogy az esemény során minden alkalmazottja és terméke védve legyen. A prémium anyagösszetételnek köszönhetően ezek a sátrak ellenállnak az UV sugárzásnak és a nem viharos szélnek. De vajon hol alkalmazhatóak és mire jók ezek az eszközök? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a reklámsátrakat és azok előnyeit.

A pop-up sátrakban, reklámsátrakban rejlő lehetőségek

Egy pavilon sátor jó megoldás, amennyiben gazdaságos módon szeretné tetővel ellátni a standját az egyes kitelepülések során. Legyen szó különböző nyári fesztiválokról, karácsonyi vásárokról, esetleg sporteseményekről egyaránt, a prémium reklámsátrak bárhol megállják a helyüket. A gyorsan és egyszerűen összeállítható típusok lehetőséget kínálnak arra, hogy a cége területét vonzóvá és egyedivé tegyék. Ezekkel ráadásul nemcsak a termékeket népszerűsítheti, hanem kellemes légkört is teremthet maga körül.

Hogyan működnek a reklámsátrak?

Ezek a reklámeszközök számos előnnyel rendelkeznek, de az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy rendkívül gyorsan össze lehet őket állítani. Az alkalmazásuk során nincs szükség elektromos áramra, vagy szerszámokra, így olyan helyszínen is alkalmazhatók, ahol nem áll rendelkezésre infrastruktúra. Másik érv, ami a reklámsátrak mellett szól, hogy hordtáskában szállíthatóak, így megóvhatóak a szállítási sérülésektől és igen kis helyet foglalnak. Minden típus megerősített lábakkal rendelkezik, a szerkezet pedig minőségi alumíniumból készül, ami könnyű súlyú és strapabíró  eszközt eredményez. Az európai gyártmányok tehát rendkívül felhasználóbarát megoldások, a rögzíthető csúszkazárak erős és ellenálló műanyagból készülnek. 

Milyen típusok közül válogathat?

A 3 × 3 pop-up sátor a legkelendőbb modellünk, ami egy 9 négyzetméter alapterületű típus. A pillanatok alatt összeállítható, hordtáskában tárolható reklámsátor rendelhető egyedi grafikával, illetve fehér sátortetővel egyaránt. Választható továbbá 4,5 × 3-as és 6 × 3-as méretű kivitel is. Továbbá minden sátor kiegészíthető oldal és hátfalakkal, valamint strandzászlótartók egyaránt elérhetőek, amiknek köszönhetően a sátor további reklámfelületet biztosíthat. Érdemes rendelni mellé rögzítő szettet, sátorösszekötőt és acéltalpat is igénytől függően.

Kiegészítők, amik segítségével cége még feltűnőbb lehet 

A sátor mellett számos egyéb eszköz bevethető. További dekorációs célokra ajánljuk a kültéri rollup állványt, strandzászlót és zászlófüzért. Érdemes tehát termékkombinációkban gondolkodni úgy, hogy a felhasználható területet optimálisan ki tudja használni, a lehető legfeltűnőbb reklámeszközökkel tudja felszerelni.

Megosztás: