Barion Pixel Régi ismerős új köntösben: Pop-up torony | Reklámeszköz.hu

Régi ismerős új köntösben: Pop-up torony

2024. május 21.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A pop-up falak között járatos Ügyfeleinknek biztosan ismerős lehet a torony kialakítású pop-up szerkezetünk. Ennek a praktikus eszköznek köszönhetően könnyedén létrehozhatunk egy henger formájú reklámfelületet, így ideális olyan termékek megjelenítésére, amiket ilyen formájú csomagolásban kínálnak, például csipszes vagy üdítős doboz, vagy ha maga a termék ilyen formájú, mint például egy ceruzaelem vagy akkumulátor.

 

A termékem nagyban

A henger forma és nagy méret remek lehetőséget kínál olyan helyszíneken, ahol körbejárható a reklámeszköz. A Pop-up torony minden oldala íves grafikával rendelkezik, így minden oldalról pontosan ugyanolyan jól felismerhető a termék. Mivel a szerkezet 100%-a takarásban van, ezért nincsenek zavaró elemek, amik elterelnék a figyelmet. De mivel felhasználás szempontjából nagyon is lényeges, hogy miből épül fel egy ilyen reklámeszköz, ezért részletesen bemutatjuk az eszköz belsejét is.

 

Praktikus pop-up szerkezet

Aki valaha is használt pop-up falat, annak rendkívül egyszerű dolga lesz, hiszen az alapelv nagyon hasonló. Ez a termék is egy alumínium rácshálóból épül fel, ami néhány mozdulattal összeállítható. Az összecsukott szerkezet egy közepes méretű, gurulós vászon bőröndben szállítható, ami természetesen a csomag része. A szállítóbőröndben nem csak a szerkezet, hanem a hozzá tartozó nyomatok is kényelmesen, biztonságosan tárolhatóak, szállíthatóak. A Pop-up torony összeállításához rendelkezésre áll egy rövid videó a termék oldalán, ami néhány percben megmutatja milyen egyszerű dolga lesz a személyzetnek.

 

Remek kiegészítő

A termék magassága pontosan megegyezik az egyenes és íves pop-up fal termékeinkkel, így méretben passzolnak egymáshoz. De még fontosabb, hogy a pop-up film nyomat is ugyanaz a reklámhordozó mindkét terméknél, így pontosan olyan megjelenésre számíthat a nyomat felületét, színeit illetően.

Természetesen ezt a terméket is forgalmazzuk nyomat nélkül, ha csupán a szerkezetre lenne szüksége. A nyomat nélküli termék tartalmazza azokat a kiegészítőket, amiket a nyomat hátoldalára kell ragasztani. Ezek a kiegészítők a mágneses felső sín, az alsó merevítő sín, illetve a nyomat hosszanti oldalára való öntapadós mágnescsík. A nyomatok gyártásához, előkészítéséhez vegye igénybe tapasztalt dekoratőr segítségét!

 

A Pop-up torony összeállítása