Barion Pixel Válogasson outlet termékeink közül a készlet erejéig | Reklámeszköz.hu

Válogasson outlet termékeink közül a készlet erejéig

2022. november 14.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Számos olyan termékünk van, amit valamilyen okból kivezetünk kínálatunkból. Általában azért kerülnek kivezetésre a termékek, mert megszűnik a gyártásuk és nem tudjuk továbbiakban beszerezni őket. Néhány termék esetében, mint például az egészségügyi védőeszközök, egyszerűen alább hagyott az érdeklődés, ezért a még raktáron lévő mennyiséget kedvezményes áron kínáljuk. Vegyük számba, hogy jelenleg milyen termékeket tud jelentős kedvezménnyel megvásárolni!

Világító pop-up pult
Ennek a kiváló minőségű, igényes pultnak a gyártása megszűnt. Ezért az utolsó 3 darabot kedvezményes csomagárban értékesítjük. A pult nagy méretű, fekete pultlappal rendelkezik, és a pop-up rendszernek köszönhetően pillanatok alatt össze tudja állítani. Különlegessége abban rejlik, hogy beépített LED világítással van ellátva, ezért rendkívül feltűnő jelenség. A szerkezethez egy gurulós vászonbőrönd is tartozik, mellyel a szállítás rendkívül egyszerűvé válik. A szerkezethez speciális, átvilágítható textil nyomatok tartoznak. A csomagárban benne vannak az extra kiegészítők is, így megkapja a fényzáró textileket oldalra, illetve a pult hátsó részére illeszthető fényzáró textilt is, amely cipzáras „ajtóval” rendelkezik. Amennyiben ezt a megoldást választja, úgy közel 50.000 forintot is megtakaríthat! Természetesen később is bármikor rendelhet hozzá új nyomatokat, így hosszú ideig számíthat a termékre.

Bővíthető LED háttérfal
Ebből a LED világítással ellátott, sorolható háttérfalból már csupán néhány darab érhető el. Ha elegendő egy 100 × 200, vagy 100 × 250 cm-es világító fal az elképzeléseihez, akkor ez egy vissza nem térő alkalom, hogy lecsapjon erre a termékre. Az Economy és a Prémium szerkezet is alumíniumból készül, valamint mindkettő minőségi LED-ekkel van felszerelve. Kétoldalas termékekről beszélünk, ezért akár két különböző grafikával is megrendelheti a háttérfalat. Amennyiben azt akarja, hogy csak az egyik oldalon világítson a grafika, akkor rendelhet fényzáró textilt is a hátoldalra. Attól függetlenül, hogy ez a termék is kivezetésre kerül, a nyomatokat bármikor újra tudjuk gyártani!

Slim kiadványtartó
Ez a praktikus kis kiadványtartó állvány jó szolgálatot tehet, ha A4 méretű kiadványokat szeretne népszerűsíteni. A kiadványokból egy szép nagy köteg is elfér rajta, illetve rendelkezik egy A4 méretű plakáttartóval is. Szerkezete fekete színűre porfestett acél, így nagyon tartós megoldásról van szó. Ha most rendeli meg ezt az állványt, akkor ezt 40.000 forint kedvezménnyel teheti meg, amíg a készlet tart. Az utolsó két darab egyidejű megvásárlása esetén, további 10% kedvezményt biztosítunk!

Egészségügyi védőeszközök
Több raktáron lévő egészségügyi védőeszközt is ki szeretnénk árulni. Ezek az eszközök továbbra is megmaradnak kínálatunkban, de a továbbiakban rendelésre fogjuk legyártani őket. A teljesség igénye nélkül kézfertőtlenítő állomások, plexi védőfalak, figyelmeztető matricák és arcpajzs is kapható kedvezményes áron.

Tekintse meg az összes OUTLET termékünket!