Barion Pixel Választási kampányeszközök közvetlenül a gyártótól | Reklámeszköz.hu

Választási kampányeszközök közvetlenül a gyártótól

2024. április 29.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Számos olyan reklámeszközt forgalmazunk, amiknek nagy hasznát veszik az aláírásgyűjtés és más kampányesemények során. Ebben a cikkben a legnépszerűbb kampányeszközöket mutatjuk be.

 

Aláírásgyűjtő pult

A legkézenfekvőbb és egyben legnépszerűbb aláírásgyűjtésre is használt pult a hagyományos, műanyagból készült kínáló pult. Népszerűsége több okkal is magyarázható, hiszen számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Egyrészt ez a legolcsóbb pult, amit kapni lehet, de fontos tulajdonsága még, hogy vízálló, így a szemerkélő eső nem fog kárt tenni benne. Természetesen egy mobil pultról beszélünk, ezért szerszámok nélkül összeállítható. Szétszerelve egy egészen kis méretű vászon hordtáskában szállítható. A pult polccal is rendelkezik, ami nagyon hasznos a szóróanyagok eltárolása miatt, illetve rendelkezik koronával is, mely egyedi grafikával ellátva nagy távolságból is jól látható.

 

Roll-up

Ha egy viszonylag nagy méretű grafikai felületet szeretnénk megvalósítani és a hordozhatóság is fontos szempont, akkor a roll-up állvány lesz a legjobb megoldás. A legkisebb méretű roll-up állványok 2 méter magasak és 85 vagy 100 cm szélesek. Ezek a banner állványok 2 négyzetméter körüli felületet biztosítanak, miközben összecsukva egy pici hordtáskában szállíthatóak. A nyomat a szerkezet belsejében feltekercselve helyezkedik el, így védve van a szállítási sérülésektől és az összeállítása is pillanatok alatt kivitelezhető. Kampány célokra kifejezetten a Standard roll-up típusokat ajánljuk, mert ezek a legkönnyebbek és legegyszerűbb felépítésűek.

 

Strandzászló

Ne tévesszen meg senkit a termék megnevezése, mert ezt a zászló típust nem csupán strandokon, hanem minden olyan helyszínen előszeretettel használják, ahol viszonylag magas és figyelemfelkeltő eszközre van szükség. A szerkezet egy több részből összeállítható, üvegszálas zászlórúdból, valamint egy talpból áll. A zászló nyomat egyoldalas, de a hátoldalon is látszik a grafika tükörképe. Összeállítása 2-3 perc alatt megoldható és a szállítása is igen könnyű a hozzá tartozó vászon hordtáskával. Kampány célokra kifejezetten az Easy strandzászlót javasoljuk, mert tartalmaz minden szükséges elemet: zászlórúd, kihajtható kereszttalp, vízzel tölthető ballaszt, vászon hordtáska.

 

Nemzeti és EU zászló

A kampány jellegéből fakadóan szükség lehet magyar és EU zászlókra is. Ezeket standard méretekben forgalmazzuk, így raktárról kaphatóak. A magyar zászlók címeres és címer nélküli verzióban is elérhetőek. A standard méretű zászlók pedig az alábbi méreteket jelentik: 60 × 40 cm, 70 × 100 cm, 150 × 100 cm, 200 × 100 cm. A zászlókhoz zászlórudakat is biztosítunk világosbarna és fehér színben. A világosbarna fából készül, a fehér színű pedig műanyagból van. A zászlórudak hossza pedig lehet 100, 150, 200, és 250 cm is.

 

Háttérfal

Beltéri rendezvényeken szükség lehet nagy méretű háttérfalra. Erre a feladatra az egyenes TUBE feszített textil hátfalunkat javasoljuk, mert gyönyörű, gyűrődésmentes grafikát biztosít, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy egészen kis méretű hordtáskában szállítható. A szerkezet egy csővázas keretből és két talpból áll. A keret összeállítása 5 perc alatt megvalósítható, a nyomatot pedig egyszerűen csak rá kell húzni a keretre, mint egy párnahuzatot. A TUBE háttérfal magassága egységesen 225 cm, szélessége pedig lehet 250, 300, 400, és 590 cm is. A nyomatot el tudjuk készíteni egyoldalas és kétoldalas kivitelben is.

 

Összecsukható asztal

Álló fogadásokhoz vagy bármilyen más rendezvényhez kiváló megoldás a bárasztal, ahol megpihenhetnek látogatóink, diskurzust folytathatnak vagy elfogyaszthatják hűsítő italukat. A bárasztalunk kis méretűre összecsukható, így könnyen szállítható. Fekete vagy fehér huzattal is rendelhető és egy mozdulattal kinyitható. A bárasztal magassága 109 cm, az asztallap pedig 80 cm átmérőjű. 

Nagy méretű asztalok is rendelkezésre állnak, melyek hagyományos, téglalap formájúak és szintén összecsukhatóak. A huzatok ebben az esetben is fekete vagy fehér lehet. Az asztal magassága 74 cm, az asztallap mérete pedig 180 × 75 cm.

 

Megállító tábla

Kiváló kiegészítő elem lehet egy hagyományos megállító tábla is, ami a standard plakátméreteknek köszönhetően bármilyen előre elkészített plakátot fogadni képes. Előnye, hogy kétoldalas és kis méretre összecsukható. Vászon hordtáska helyett viszont csak egy kartondobozban tudja szállítani. Kampány célokra a legolcsóbb, Light megállító tábla termékünket javasoljuk, mert ez az egyik legkönnyebb típus, így könnyen mozgatható, könnyen szállítható.

 

Molinó

Ha rendelkezésre áll egy kerítés vagy más felület melyre kihelyezhető, akkor kihagyhatatlan a molinó nyomat. Egyedi méretben gyárható, könnyen rögzíthető a ringliknek köszönhetően és összetekercselve könnyen szállítható. Kedvező négyzetméter ára miatt is kedvelt reklámhordozó.

 

Pop-up sátor

A pop-up sátrak könnyen összeállíthatók, és összecsukott állapotban egy nagy méretű, gurulós vászon hordtáskában szállíthatók. Felhasználóit óvja az esőtől vagy a szikrázó napsütéstől, így nem csak praktikus, de olykor elengedhetetlen kiegészítő. Háromféle méretben kapható, a legkisebb 3 × 3 méter alapterületű sátor pedig fehér, fekete, piros és kék színű sátortetővel is rendelhető. Természetesen egyedi grafikával nyomtatott sátortető és oldalfalak is rendelhetőek hozzá.


Címkék: